crayzz_01 Üye
Mesaj Sayısı : 81 Points : 109 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 30 Nerden : adana İlgi alanları : engin :D Durumunuz : iyi ;)
| Konu: Su , Ateş ve AŞK Paz Haz. 14, 2009 8:53 pm | |
| su , ateş ve aşk dost olmuşlar ve birlikte zmn qecirmeye başlamışlar. birbirlerine öylesine alışmışlar ki, su ateşsiz bir yere qidemez olmuş, ateş suyu qörmeden uyuyamaz olmuş, aşk ateşsiz yürüyemz olmuş, su aşksız akamaz olmuş. Zamanla aralarına ayrılıqın girmesinden endişelenmişler, birbirlerini kaybetmekten korkar olmuşlar. başbaşa olduklari bir qün, kaybolurlarsa birbirlerini nasıl bulabileceklerini anlatmaya karar vermişler. ateş ve aşk suya sormuşlar: seni nasıl bulacaqız? " "nerede bir şırıltı duyarsanız, beni orada bulabilirsiniz" diye cvp vermiş su. "peki" demiş ateş ve aşk, "seni bulduqumusda bizi bi hayli özlemişte olcaqına qöre bir karşılama hasırlarsın deqil mi? " serin damlalarıyla ateşin omzuna dokunmuş: "dostum, ateş, sen qeldinde içim öyle ısınır, öyle ısınır ki, sevincimden buharlasır, ucarım, qöqe yükselir, bulut olurum" ateş bu caevaba cok sevinmiş, daha bir hasretle yanmaya başlamış. sonra küçük mavi qözlerini aşka cevirmiş : "sevqili dostum aşk, seni qörür qörmes koynuma alırım. birlikte dere tepe qeseris, ırmaklara katılır ve denizlere varırız. biliyorum ki, akışım aşkla olursa şırıltılarım daha qüsel olur ! aşk la aktıqım ırmaklara hayat qötürürüm. Aşkla vardıqım denislerin mavisi bi başka olur." aşk bu cvb ı cok beqenmiş. sonra aşk ve su ateşe sormuşlar : seni nasıl buluruz? " "nerede bir duman qörsenis, bilinki ben ordayım" demiş ateş de. "peki sen bizi nasıl karşılayacaksın?" demiş aşk ve su ateş önce sıcacık bir qülümsemeyle suya cvp vermiş: "dostum su, sen qeldinde hemen sönerim, senin dostluqunun hatırına yok olur, duman olurum" ateş bu cvb ı çok sevmiş, daha bi hasretle yanmayı sürdürmüş. ateş sonra alev alev dudaklarıyla aşka konuşmuş: "sevqili dostum aşk, sen qeldinde dahada içten tutuşurum.elinden tutup insan kalplerine varır ve aşıkların kalbine kıvılcımlar taşırıs. çok ii biliyorsun ki. Ben sen olmaksızın yakamam. Sen yanımda olmasan, alevlerimiz kimsenin kalbine düşmesdi." sonunda sıra aşka qelmiş. ateş ve su birlikte sormuşlar: aşk seni kaybedersek, nasıl bulabiliriz? aşkın cvbı oldukca düşündürücüymüş: "BENİ KAYBEDERSENİZ Bİ DAHA ASLA BULAMAZSINIZ | |
|
Armi Özel Üye
Mesaj Sayısı : 240 Points : 266 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 30 Nerden : OrDaN İlgi alanları : artı yoğsun içimdeki soysuzsun uğurladım seni Durumunuz : öyle sandığın gibi bir durum yok yani
| Konu: Geri: Su , Ateş ve AŞK Cuma Haz. 19, 2009 8:36 pm | |
| | |
|