Adanalı Dizisi İlk ve Tek Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

Nickler (:

5 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Birgül
Üye
Üye

Nickler (: Empty
MesajKonu: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:22 pm

Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece..!

DüğünLerde yanına qeLip seni dürterek "sıra sana geLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap... xD

Sana karşı NötR ! (:

~ ProféssionaL CindréLLa ~

Gözlerin benden çok uzakta, Sevgin sanki yanıbaşımda, Tanıştığımız günü hatırla, Çekinerek gülmüştün sen bana!

Kaza gibiyim, kimin başına geleceğim belli olmaz ! (x

Kapak msn nickleri , yeni msn nickleri ,msn nickleri

Artık senin gibi ************************lere karnım TOK..Oyuna devam romeo..ama artık JuLiet yok!

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.
YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.
RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

Cep telefonunun mesaj bölümünde bile en az 160 karakter var;ama sende 1 tane bile yok!

Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin kayar...
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:22 pm

Hepinis iletilerim Gibisiniz Sadece Anlık ! . =)

uZatmayın kirLi eLLerinizi üStüme .. yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı ..

Bir tek çocukluğum bilir ki,Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM..

Aşk bu denli uzun sürdüyse,deprem olacak birazdan.Yasalar aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak../

Sen icimdeki,én kücük hücrede dolasan..ték haad sinyaLimsn bnm =)

ßana bak zayıfLamış gördüm seni!!!
Karakter oLarak tabiki xD ehehehe

qün qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer çıkartıLır ama bu araLar qeRçekten çooook i$im varr. iLqiLenmiyorum..

yükLeDim bedeniimii 1 miLyon baloncuqaaa xD

hayatı çöpLük farzet sende biir piisLiik deqiiL misin.?? sen sahtekar yaLancının ta kendisisin..Unutma.!! sahte ve yaLan oLan her Şey dünya kapsamında senii bekLiyor.!

Sana Dostum Diyenler Var Ya Alayı Hava En Sert Tekerlekler Bile Bir Gün Mutlak Kaçırır Hava

Pişmanlık asla kaçamayacağın bir canavar. Elleri bazen öldürür, bazen sertçe yakalar

Affım olsun hain darba , yediğim darbelerle sığındığım rabba.365 gün 52 berbat hafta

Ben aklımı dile düşürdüm , kapalı kapıdan kafamı çıkarıp kafayı üşüttüm

Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm

Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu “rap”. benimle ol hep!

gelen gider , makbulüdür kısası ziyaretin , ” bana müsade - sana rast gelsin “budur hikayemiz.

Cehennemde soğuk bir gün , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gün beklediğin murad.

Bazılarına gül dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!…

ölümün sessizliğine eşsiz bir seda ile girdim boğulmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim

.
Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası

sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terket uzadıkça kısalan ömre huzur aşısı zerket

Ve çivisi düşmüş tablolarda bir resimdi kendisi, kükreyen şu gökyüzünde kuşun kilitli kafesi.

hayrından umutsuzum getirme bari şerrini.

Yardan sarkıttığın dostlarından kaçının ipini tuttun? onlar güldü, sen somurttun. kalbinde kaç gül kuruttun?

senin adını anmamak şartıdır dostluğumun.

yanlışım bir doğrumla çekti gitti.Bütün hikayem burda bitti.

Bak gönlümün etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe

Yalvarışım bahtıma güvenimden herşey kendiliğinden içimdeki minik çocuk titrerken belki gün gelir aldanırım.

Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
ÇıkarsınLar Seni Satışa,Bir Lira Verene Lanet OLsun

"Unutsun Beni" Diye Haber Göndermişsin.. Bir Düşün BakaLım,HatırLanmaya Değer misin

ACIKCA NEFRET ETMEK, ASIL DUSUNCESINI GIZLEMEKTEN DAHA ASİL BIR HAREKETTIR. (CICERO)

SEN SIMDI KARA BIR KUşKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, OYLECE KALIYORSUN "KENDI CEHENNEMINDE!"

Hiç başLamaması gereken aşktı bu,Zaten yasakLarLa başLayıp yasakLarLa bıten.Artık dönmek yok,sevmek yok.Yeniden sevmesini biLdim ya,Unutmasını da biLirim

Bence Şimdi Sen De Herkes Gibisin.. (: [Nazım Hikmet RAN]
N£ iLktiN n£d£ Son oLduN Hayatta YaŞadıGım Kacak ßi OyunDun SeWGiyLe DogDun NefretLe Yok oLdun üzGünüm Güz£Lim S£nd£ YaLan oLduN..

BuguLu CamLardaki sÖzLer gibisin.Nefesim OLmadan Sen Bir Hiçsin. ((:

Umurunda Mı Bana Verdiğin Acının Süresi,YÜREĞİMDEKİ NEFRETİN BİLE SANA YOK GİDESİ..

Affedilmek istemedin, Nefretimi bekledin, Seni senden başka, Kimse, kimse, kimse affedemez !!

Benim gözümde bir "hiç"sin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece.. [Bedirhan Gökçe..]

SeviyOrum YaLan yOk. Ama UmutLanma "Aşk Bitti."

Seni seviyorum'Larım vardı..
gittikçe devrikLe$ti..
SiLdim hépsini..

Nefrete,sevgiden Daha Çok Güvenirim.Çünkü Nefretin Sahtesi OLmaz!

Dönüp,Bir An Geçmişi Anımsadığında Canın Çok Acır.Ama NafiLe "Geçmiş OLsun"Lafı KuLakLarında YankıLanır..

Gεçіcі нενεs dεğil,нак εdεиε иεfεs оLuяuм .

вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα...
AğLamakLı CümLeLeR kuRmuoRum..SözLeRime Toz Kaçtı, O kadaR!

3 yanlısım 1 doqrumla cekti qittiiiı!!!!.

kimsé anLmaz bLi0rm..canıMı yaksada hayat qüLü0rm ! :/

Narkoz aLmıs qibi Hissєttiqimdєn bєri attıqım hєr adım sєnkronizє...

yaLnzLktan koRkmuyrm da ya cnM e[LL]erni tutmaK istéRsé?...

Aranılan teselliler neden hep meşgule düştü?

Enqe[LL]edm haYatı çvRimiçi oLdğmu gRmésin!

Gideni seyretmekte saklıdır asıl acı!

Né zaman GoL diyé aRkamı dönsém - Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat

Sadécé sénin aDının harfLéri süsLü ßénde ,Gérisi ßiLdiğimiz aLfabé..!

kayßoLurSun.. pusLu rüyaLarın ardınDa..gurara yoku$ SevdaLarda ..

SöyLé ßana SébépsizZ ßitéR mi? 'aŞk'...

dü$en biR yaPRaq qöRüRsen Beni haTıRLa deMişTim .. biLioRsun seni sonbahaRda sewmi$dim .!

bHen haYaTı cewRimDı$ı ya$ıoRum haYat bHeni enqeLLese noLuR .!

ßir ynıM Sén.ßir ynıM déniZ.ßir ynıM yoKoLuş.ßir ynım bitiŞ...

anLamı yok düşLérin peşNdén koşup düşüşLérn :|

çoq uzaqDsn duymasSn ßni unttun ßéLqidé =(

Bir "SeN" Istiyorum Icinde Sadece "BeN" oLan..

kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]

Maybe one Day..(L)

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯ ͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶

aç ßu KaLbi göR ßak séni sévméK néymiş...

Saf Bir Dokunuşun Yeterli Bu Kalp İçin...

Bnmkİ sadece geç kalmş 1 veda...Ya da yanlş anlaşılmş 1 aşka ßi türlü konulamayn nokta,nokta,nOkta..

Sensiz ben, bensiz sen, sensizken anladım... </3

vaяLığıм koyaяsa Hayatıмı aL...

KADIKÖY'e turuncu giyip geldiniz, Fakat yine de sizi tanıdıK.

öyLe biR anDa qéL qi vazqeçmeK mümKün Olmasn !

Gitмé yoKsα... *-)

Git artık..Kendini çok sevdirmeden..

Yürekteki Emanet Senden İbaret.

qiDen döndüqünDe esKi yeRini aRamasın bnDe

yaLnızca "ben" yüzLerce "sen"...

Git ! ßir deStanda ßen ekLerim eLßet..Sevda sayfaLarına ..!

Damarıma ßasanın - kaN doLaşımını durDururum ..

Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa, O da Eskiden Yukardan Bakardı Toprağa...
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:25 pm

Karakol merkez farketmez. İstanbul çocuğu affetmez, Çatılır kaşlar kesilir başlar, en güzel aşklar bu semtte baslar.

Hiçbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GünahLar kadar..

Üzülmem Veya MutLu oLmam için KimSeye ihTiyaCım Yoq KuRaLLar DéğişTi Oyuna DéVam ! .

Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok onur vericidir..

Babalar Önde gider.Çünkü;Çocuklar yolu bilmezler…

Aşk’a BABA Dedik bizi yetim Bıraktı…

Alem Oyuncu olmuş, Sokaklar Sahne…

Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !!

Ben silah şarjöründe taşınan kurşun gibi, aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !!

Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !!

Bu arada ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !!

Hiç kalmadı esrarımız çakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa döndü.

Nefes nefes çekilen, Duman duman üflenen esrara değil be güzelim sana müftelayım sana.

Tane tane yutulan, Çay içinde patlayan Haplara değil be güzelim sana müftelayım sana.

Bir çift zarla oynanan atıpta göğsüne vurulan kumara değil be güzelim sana müftalayım sana.

Sevene can feda sevmeyene elveda.

Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!

BİZLER; Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız.
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:30 pm

вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн.. νє “αşк”, уєя∂єη göğє вσş !!

+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°

(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h)

(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%)

(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.

Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)

(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar.

(u)–[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]–(u)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:31 pm

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.

Delice sev,haince terket ama ALDATMA…(yoksa…)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!

×÷•.•´¯`•)»HÅ$®️€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(•´ ¯`• .•÷

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!

Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir.

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat…

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM…!

9 Ayak ucumda basladi sevgi… …Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.

Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce.

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim…

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:31 pm

[*]sEn haLa kabuLLenmeDin mİ sevaP sandıqın qünaHLarını ?
[*]sorunum aĞLamayı öğrenmeK değiL qüLméyi unuTmak
[*]dudakLarınDan adIm döküLürken iÇim titRiyor [*]uZaTma eLLérini uZak oLsun istemeZ - benDen aLdıkLarını veRmeyé güCün yeTméZ
[*]..uYkum gİbi geLsene..
[*]Daa Onsuz 1 Hayad ßiLé HayaL Edémiosun Péki Ona NasıL Véda EdicéqSin ?
[*]ıŞıkLarı kaPaTıp qöZLérini 4 açInca muTLu mU oLdun saLak
[*]Takma Masumiét Maskéni ßén ßu YaLanLara Kanmam..!
[*]”qüLmeq Kimé yakışı0r”? s0rusuna >>MiLy0n Kéré CéwaBımsın !!”
[*]KaLßimi GöréßiLsédin ßiLirdin Hér$éin KayßoLmadıqını..
[*]KaLßimi YanakLarımın CoqraFyasına Gömüorum…
[*]Narkoz ALmı$ Gißi Hisséddiqimdén ßéri Addıqım Hér Adım Sénkronizé..!
[*]†ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - béN aŞq ) ßi.. S.q†iя..! qi†..! yHaa !
[*]ßy.Thé.HayaT
Güzel nickler , msn nickleri , harbi nickler
[*]Tanrı DéiLim Ama Tapannar Far…
[*][Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime][ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım]
[*]pLayboy oLmaya çaLışırKén kıZLarın pLaysTatioN’ı olanLar –KOMİKSİNİZ
[*]dÜş.. qit snDé yüreqimden sesSizce
[*]öLüme kuyu kazdım dü$ermisin ßnmLe
[*]Daha dün bu saatLerde Benden MutLusu Yoktu Kollarında…
[*]Benim Yüreqimi Aciz Bırakan,[*]eLe qüNe Muhtac eDeN, [*]BiziM a$KımıZ BiTTi DiyeN, [*]Yüreqine ::::LaNeT oLSuN….
[*]di-Li gEÇmiŞtn tek YarMsn sen..! [*]LadesiM OL akLıNDa kALayım <3<3>Güzel nickler , msn nickleri , harbi nickler
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:33 pm

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.

Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)

(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

(u)–[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]–(u)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.

Delice sev,haince terket ama ALDATMA…(yoksa…)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!

×÷·.·´¯`·)»HÅ$®️€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!

Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir…

Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:33 pm

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM…!

9 Ayak ucumda basladi sevgi… …Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.

Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim…

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.

(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)

Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.

Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter…

ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM

GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn…

Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar

Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti

Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR

•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> …. «« .!!•?•??•?•
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:34 pm

Bak Barbie’ciğim,sen daha TOY sun.
Türkiye’de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor…
Tüh!.. Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine…
Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım..
Suçlu ayağa kalk!..Çocuklu bayana yer ver!..
Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan’ın alnı sonunda ensesine ulaştı.
Bak Barbie’ciğim,sen daha TOY sun.
Türkiye’de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor…
Tüh!.. Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine…
Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım..
Suçlu ayağa kalk!..Çocuklu bayana yer ver!..
Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu…
Ödümü patlattın.. 80 yıla kadar ölürsem sebebi sensin.
Her hakkı saklıymış. Bende de bunca Hakkı nerede diyordum.
Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa..
Atı alan Üsküdar’ı geçti. Biz takibe devam ediyorum merkez. Tamam!..
Şu çocuğu doğuramadım yaaa!..İçimde kaldı.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ondan sonra “Konuşan kedi” olarak çok meşhur olur.
Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi. Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum!..
Çorbamdan kıl çıktı.. Beni kimle aldatıyosunuz garson bey?..
Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutae.. Severler beni..
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:36 pm

______ASkinDiR ___Beni____YaSaTAN__HaYaTa__BagLaYaN___

BİRİNİ SEVDİM VEREM OLDU BİRİNİ SEVDİM KANSER OLDU BİRİNİ SEVDİM KAMYON ÇARPTI KAFAMI BOZMA SENİDE SEVERİM..

Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.

Sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatım desem hayat çok kısa, çiçeğim desem çiçek soluyor. Sana canım demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yaşıyor…

Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.

..Umarim sevgime layik olmayan sen ahıma kurban olmaya alisirsin…

Kalbime bir kurşun sıkacak gönüllü katilimi arıyorum ya da yüreğime su serpecek elin sahibini… Toprağa ateşi düşürecek, denizi yakamozlarla süsleyecek sesin sahibini

αşкıη кαℓвιη∂єуѕє,мυтℓυℓυğυη єℓιη∂єуѕє,ιѕтє∂ιğιη şu ιкι кєℓιмєуѕє,ѕєηι ѕєωισяυм!!!

SEVİPTE SEVDİĞİNE SENİ SEVİYORUM DİYEMEMEK NE KADAR ACIYSA SEVİLİPTE SEVİLDİĞİNİ BİLMEMEK O KADAR ACIDIR.

YATAĞINI GÜL YAPRAKLARIYLA RÜYALARINI PAPATYALARLA ÜZERİNİ SEVGİMLE ÖRTÜP KABUSLARINI BEN ALDIM Kİ EN GÜZEL RÜYALARI SEN GÖRESİN DİYE.MUCK.MUCK.MUCK

KRAL OLMAYANLARA TAC TAKTIM İŞTE EN BÜYÜK HATAYI BEN BURDA YAPTIM!!!

sevmek için sevilmek sana aşık olmak için aptal olmak gerekir.
qanatsız_meleq
Üye
Üye
qanatsız_meleq

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 3:49 pm

ne kadar cok nık Sırıt
ama hepsıde suPer Gülümse
paylasım ıcın sağol Gülümse
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:48 pm

sağoll canımm beğenmene sevindim Gülümse)))

ve devamı Gülümse)))

SoN k£z Gölq£n Gölq£md£!.."
Her gördüğünü hayra yorma,şükret yaz ayında donma!
...sana karşı olan günah bnm..
ßidahakiиє ßиlє κσиυѕυяκєи ѕσlє ßeуиiмi ¢ıκαяiм, κσѕєує κσуiм єѕiт ѕαятlαяdα κσиυѕαℓıм ..
Çılgın msn nickleri
altina kacırmak son deil başlangıctır
Cek eLini Gormem Korum Ben! Onun Icin Bu Dunyayi Ben Ezerim Gecerim..
Kendini hangi hayatın içinde görüyorsan onun peşinden git!..Geç değildir ki yakalayabilmek hadi koş koş
yakala ruhumu çünkü o uçup gitmeye hevesli
Bak, yine başa döndü bu dünya,Yine sona sardı aynı kaset: BIKTIMM!!!!
Karı$ık DünyaLar Her Zaman ßeni ßuLurLar!
''Düğüm düğüm üstüne hayatımda çözümde sende çözümsüzlükte sende''
ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana
Yaşam denilen zımbırtıyla uğraşmaktan bıktım.!!
Kafese kilitlenmiş esir gibi yerimde dolaşıp durmaktan bıktım.....
Büyüdüm,serpildim,yaşıyorum ve şimdi buradayım... Daha ne kadar kalırım? Bilmiyorum...
Kaç ruhumuz var, kaç kimliğimiz? Kaçı ölümsüz kaçı fani? Kaçı pembe kaçı mavi? Cevaplayamadığın sorulardan utanma
Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında
Ke$ke ßu Kadar iyi niYeTLi Olmasaydım..
Bir ses duydum, duyduğum hiçbir sese benzemiyordu....
...artık özgürüm; öyle yalnızım ki...
gülümSe, gözlerinin içiyle... ve Sadece o anlık da olsa inanayım herşeyin yoluna girdiğine..
Hoşcakal Hayat Gidişatı Gözüm Pek Tutmadı.
sana aşık olmaya mı geldim dünyaya..
Bir Fail Nasıl Bu Kadar Meçhul Görünebilirdi..
IsInamaZsıN AgLark£n..
çılgın nick sözleri
BeNde VaRSaYıM YaPmAyAnLaRDaNıM !!
bedenim uçurum ucuna gelmiş işte burda yardım ister!!
Ya kendin dikebilirsin yada hiçkimse eline yanlızca bir iğne bir iplik verebilirim " dedi tanrı...

Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap...
Unutulmuyor Bitmiyor Geçip Gitmiyor ...
Daha o gün anlamalıydım Bu ilişkinin sonu olmadığını Ne yapsak faydasız “Senle ben, biz olmuyor…”
вυ ∂üηуα çσк єℓιρѕ, нαуαт çσк є∂єρѕιz α∂ıмı вιℓє кσумυşℓαя вєη∂єη нαвєяѕιz!
αятỉκ αяαуαи вєиу, мαѕαℓℓαя∂α вυℓѕυи..!!
iYiLeR siYah giYer..
...ve ölüm geldi hiçbirşeye benzemiyordu;beni kendine benzetti...
Sensiz Can CekismeLerim Boqusuor Ruhsuz BedenimLe..!
Kalmak Ağır Geldiğinde Gitmeli İnsan...
Bazen ağladığınızda..Göz yaşlarınızı kimse görmez..Bazen içiniz yandığında,Kimse acınızı görmez..Ama bi osurursunuz..Herkes duyar..
Dünyanın çivisi zaten çıkmış ben çivilerle oynuyorum...
Adamına göre ağzım bozuk, ela bakışlarım içten ve donuk, kafam çatlak bedenim soğuk, bir yanım varlık bir yanım yokluk...
Doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var, her gördüğümü İNSAN sanıyorum
Güneş hep vardı. Sen karanlığa boğmak istiyorsan kendini bırakırsın hayatı. Kolayına gelen de bu zaten..
öLü gibi yapsam acım diner mi ?¿...
zamaN iLaç değiL ; zamaN zehiR...aktıKça insaNı öLdüRüR...

ßundan SonraSını keyfim biLir. O nederSe O'dur..
Güzel Günler Zorlu Duraklardan Geçer
Dertlerimi,aşkımı, sevgimi anlatıp bittiginde Sende biteceksin...
Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sağır olamaz.
Kırık bir pLağın küskün sesi..
Istedigin kadar yasa, nasil olsa birgun oleceksin. Diledigini sev, nasil olsa birgun ayrilacaksin. Istedigini yap, nasil olsa birgun hesabini vereceksin
Beni sadece 16 harf seven birisine ben ne anlatayỉκỉ ѕєує нακκıм σLdυğυиα καяαя vєяdỉм: σζqυяLυκ vє öLüм. вỉяỉиє ѕαнỉρ σLαмαζѕαм σтєκỉиỉ ỉѕтєяỉм ¢υиκυ нỉ¢ κỉмѕє вєиy ¢αиLı тυтѕακ є∂ємєζ
Yenildim ben bu oyunda..Zafer hayatın

Migdem bulaniyor, galiba dünya tuttu. yine beni unuttu..
Soru işaretlerinin çengeline mi assam kendimi ; tüm elvedaların başladığı yerde..
Çılgın bir dünyada aklı başında biri çılgın görünür.
qanatsız_meleq
Üye
Üye
qanatsız_meleq

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:49 pm

Saqoll kuzummmmm cokk guselll Sırıt
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:50 pm

нαѕяєтℓιк çєкιℓмισя вυ ѕσυк gє¢єℓя∂є ѕєηѕιz нιç уαşαмα∂ıм кι вυ кαнρє вσş şєнιя∂є ѕєηι çσк ѕєωισяυм ѕαηα мє¢вυям...

küçükken marketten leblebi tozu alıyordum ve kamışla içimde çektiğimde boğulurdum.Şimdi ise acılardan boğuluyorum

çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa

Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeÇmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi ÖnEmİ KaLıRmI SeNCe...

aşkından yollara düştüm hayat beni derbeder ederken düşüncelerim tükenirken tek pişmanlığımdın

...:::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikYazdım Her$eyi:::...

' ..//AnLaMı YoK !!! DoĞaN HeR GüNe LaNeT !!! Bu ÇoCuK KaDeRiYLe BaŞ BaŞa KaLDı\\..

Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT..!!
sohbet nick sözleri

*BiZ ÇaKaLLaR GiBi SoSYeTeNiN KiZLaRiYLa DoLaSMaKTaNSa, YeRe DuSeNi KaLDiRaN, aGiR BaSLi DeLiKaNLiLaRDaNiZ

Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha;Fakat anlılardan ASLA...

Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor..

AŞK..kaç yaşına gelirse gelsin..kiminbedenine uğradıysa..derin kesikler bırakıp..arka kapıdan sessizce çıkıp gidiyor..!

SeNi iÇeReN MaSaLlArIm aNlAtIlAcAk kAdAr kIsA DeĞiLLer...

' SiGaRa We RaP sEn BeNi AnLa !!!!

TeK bİLeTliK sEVdA YeLKeNİyDim dÖnÜŞüm İMkAnSıZ...
..
Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi

)§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..

bén né zamaN tahttAn indim Ki..?siZz kraL 0LdunuzZ...??

€N BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!..!!

gİtTiN,SeN ZaTeN BaNa GiTmEk iÇiN GeLmİşTiN
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:52 pm

hayaT aLtta kaLanın Canı ÇıkSın oyUnu ben aLtta kaLdım deRsimi aLdım (!)

hayaTım aRtık qöRüntüLenemiYoR =(

eyLüLün soN qeceSi.. yaLnızLık idami (!)

Tü----üğümü yaLamakTır en büyük hoBin (!)

EqeR Bana EveT Dersen Sana 1 KuTu Şeker aLırım (!)

Fåяқ ωåя √

Baktıkça чüzüne
Acıчorum haline .. .

Bensiz чaşamaчı söчle sana kimler öğretti ?

мч love .. . ♥️

Kim TutMu$ kİm késmİ$ kİm pİşİrmİş kİm yémİş.
iLqiLenMeemmm

Kim özler k o k u n u benim ö z l e d i ğ i m kadar?
Kim çeker [ kahrını ] benim çektiğim kadar !

Hér şéyin bir sonu oLdu gibi bizimdé sonumuz vardı ve GéLDİ =/

* Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar
Işıksız Ruhumu Sallarda DUrur ...

S e n s i z anlamı yok hayatın ♥️
Kıymeti yok kurduğum hayallerin ...
Verdiğim kavganın anlamı yok...

Yanmdα oLmsαndα αkLımdαsn her sOLuktα..~

gülümseme sözleri

Kendine Yaptıkların ve Kattıkların vasat Durumda..
P*çlik Tavan yabmış Ruhunda ! (;

Katıksız bir KAYITSIZLIK var bugün bakışlarımda...
Hani şu dünyada sadece üç insana has kayıtsızlık;
Ya umutsuzca saf ya umutsuzca içe kapanık ya da umutsuzca umut dolu .]

Hayat beyazın tonlarından mı ibaret o.O

^^

Benim özgürLüğe açıLmış kanatLarım var..SonsuzLuğa çıkan kapıLarım var..Senin beş para etmez kuraLLarın varsabenim öLümsüz masaLLarım var..

anLadIm ki ; heRkeSin kendine qöRe biR bo$Luqu war
AnLadIm ki ; heR bo$Luk biR ba$kaSının ki iLe doLar (.
qanatsız_meleq
Üye
Üye
qanatsız_meleq

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:54 pm

...:::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikYazdım Her$eyi:::...
bu superrrrr Gülümse
cok saqol cnm
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:55 pm

işTe bu seFeR oLmaDı beLKi BndE YaPamaDım..
qözLeRmdeN yaşLaR aKTı seNSe DönüP BakamaDıN..

Söz weeR eLLeRin eLLeRmdE kaLSın..Söz weR qözLeRn BşKa qöZe baKMaSn...

BniM sana LaFım daHa né ç0k..iNan bna 1 şaRTım y0q..döN qeL yétéR..

çaRési y0k séwqimiN ama s0nu qeLméz néFRéTimiN..

miLLéT öPüşméi aşK Sanı0r..biS séfqiLimizN qösLéRiné baKmaya kıYamasKénn..

iNTihaR oLurum kaBusuNa..

SuçLu kmDi .? Bncé sénDin,sncé béN..biLméLydiK önCédEn..

özLéDiM siniRLiyKén deRdiMé sıRnaşmaNı..
şeker sözler

,HeRKeS anLaDı ne yazKKi anLaTamı0rm déRDimi yaRé,kaLbM eLLéRdEn düşTü oLdu ciqeRde paRé paRé..

Yüreğime Yapı$an 1 qünahı Deşip Çıkarmk Zmnı qeLmşti Çoktn...
Ah! Ne ßüyük qünahtı Sni sevmk !

uzakLarda biR başıNa çaresiZ...

her qeçeN saniyede dahada biR seviyoruM özLemeyi...

|..ѕσηѕυzLυкDα кαчвσLαй нαчαLLєяiiм..|

Kalbim şimdi bir sokak çocuğu...
yalnız.. çaresizz.. we.. kimsesizz

Coqq DaDluSun aMa seKerım Varr

Bır askpırın Bıraz yanLızLıgı keser

Bu asq unutulmayı hak etmıceek kadar özeL

seNı her haLınLe sevıyorum

Sımdı bır tek sen kaldın ıcımde

sar ben sevqınLe <3

Nefes almak bile zor senin olmadığın bir dünyada..

Ne sözcüklere dökebiliyorum ne senin istediğin gibi biri olabiliyorum..

Bana inanacak yanımda olduğunu her saniye hissettirecek..

Bir sen lazımsın bana Gerisi YALAN..

Türk budur: Yıldırımdır kasırgadır dünyayı aydınlatan güneştir.

Bir labirentin sonundayım şimdi..
Ya yaşayacağım Ya da öleceğim
İkiside benim elimde..
Bütün sokaklar dilsiz,bütün sokaklar sağır..
Teker teker geçtim karanlık odalardan..
Yüreğim paramparça aştım engelleri
Takıldım,düştüm,çok beter hırpalandım..
Ama inan bana Ay parçam
Sevdandan bir nefes,Tek bir nefes olsun usanmadım...

Anlatamadigim birseyler var,*
*Hep baska baharlara biraktigim.
*Ucurumlari tam a$arken,
*Kiriliyor kanatlarim
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:56 pm

Oynama ßenimLe denqemi ßozuYosun..
AşKı YaşıcaK yüreK ßıraKmıosun İnsanda^!^

HayaTıma ßaLyaj Attırsam RenqLenirmi ?
Yada Föm ÇekSem DüzLeşirMi xD

' ' ' ' ' İstemem SevSemde Senin Sevqini..
' ' ' ' ' Tutamam qeLsende Senin Elini..
' ' ' ' ' öPemem öLsemde o GözLerini...!!

AffeTmeq KoLaymı ßu YanLışını
ElinLe siL Sahte Göz Yasşarını
ßöyLemi Yaşarsın Sen AşkLArını..??

--ßu Dünya AL-Ver Dünyası qüLüm
--Zamanı GeLince anLayacaKsın..
--Yaşatmaz Seni GariP Sevdası..
--AgLayıp,İnLeyıp KahroLacaksınn !!

Seni İnsan Yerine Saydıgım İçin Geri Kalan 69.999.999 MiLyon KişiDen Özür DiLiorumm xD

Ve ben ardından sadece o gitmedi sadece bedeni gitti kalbi benimle dedim..

özLemekte bitti artık Ben SENsizde Yaşarım artık..

biriyLE çıkmak sorun deiL ama aşk da tarzıım deiL

Ne Kimseye Aidim Ne Kimseye Sahip

aşklarda yorulurmuşş..
her sevdanın sonu buymuş..

sana geliyorum ama bu sefer SEVGİLİN olarak değil
İKİ YABANCI olarak.

Zaman şimdi eski yaralara mazi rengi tütün basma zamanı, şimdi veda ederken uzatıp elini sıkamadığım elimin tersiyle gözyaşımı silme zamanı. Şimdi tüm duaların kabulü için derin bir aşkı adak edip maziye,
BEDENİMİ UNUTMALARA SUNMA ZAMANIDIR!...

bir peri masalı değilmiş yaşam.....
şekilli nick yapımı

Ne KaLıRım SensiZ ... Ne De BıRaKıRıM BenSiZ ...

☆ İçimDé aCı, İçimdé Kin,İçimDé İncé İncé ÇûRûtén ßir SıZı ☆
Dûşûnmék Kâr Etmiyor,AkLımLâ ÇözémiyoruM
. . ßékLéyémiyoruM . .
Zâmân DeniLén iLâç
AşıRı DozDân GöTûrûr mû İnSânı?

bilsen nasıl yaşadığımı..
bir görebilsen sensiz nefes bile alamadığımı..
derdim büyük..
SEVİYORUM..

___fikRim fiRarDa___

aиlatıиca eѕκiя вiliяsiи yaşaиaиlaя
susaяıм o zaмaи вeи

koyup gidemiyor bu yürek o güzeL yürekLiyi..
hayır !
desede..
unuttum!
desede,
haLa deLi gibi seviyor..

yakismadi melegine Ölüm..
birimiz ayakta kalmaliydi,sadik kalmaliydi yeminlere...

BENİ DÜŞÜNME İYİ BAKIYORUM KENDİME
ÜZÜLME SEN RAHAT UYU GİTTİGİN YERDE
MERAK ETME ARA SIRA GELİR UGRARIM YANINA ALIRIM MEZARINDAN BİR AVUC TOPRAK SENDEN BANA HEDİYE
BİLİRİM AYRILIK ZOR GELİR HİC İSTEMEZSİN GİTMEMİ
SEN NİYE GİTTİN PEKİ !!!
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:57 pm

Sn ipLiksn Bn Iqne, Sen iLiksin Bn Duqme Ben A$ki SnDe Buldum Deqme Keyfime x)

seN köPeq qiBy sewersiN oo beLediye qiBi zehiRLerr. xD

KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit 1'i deGiLim '!!! xPp

Şekil msn sözleri

ne oLuRsaN oL qeLme mewLaNa deqiLim ßeNi qeRme..!! xD

Ne 1 aptaLıN qöLqeSiyiM Ne 1 SevDa köLesi..HesapSız 1 qöNüL ßahceSiym, yiNede inSaN soruYoR keNdiNe,ßu hiKayeNiN NeResiNdeym..!!

hicbiR cümLe çözeMioR beNi ne yazSaM bo$..!!

qüN ßiteR qüLü$üN kaLıR ßeNde..!!

qidi$LeR fazLa üzMeYe ba$Ladı artıK tek korKum qiDeNLer döNmiceK die..!!

ya öp ßeNi ya Da linC eT.. xK mjX

Toz peMbe we Tek ßi RenK doquyoSuN..kapKaRa yapıoR o ßöyLe ßiR düNya.. XD

zayıF noktaLarımı ßuLup hep üzeRime qeLdiniZz..!!

ßeNi taKLit eDer diyeN ßeNim asıL takLidmm..!!

Seni sefiyOrm! sonunDa ayRıLmaq, unutuLmaq oLsaDa seni sefiOrum x) [L]

qiDişin biLe baskayDı..!!

yaLAn askLArLa DoluyDu soqaqLAr bn Sna inanDım Sn yaLAn oLmamaLıyDn!!

yeni nick sözleri

'Özentimiz olma,kendin ol.Böyle çok daha orjinalsin xD ''

1 fısıLtı qißi ßaZeN eN büyüK cıqLıkLaR..!!

heR susu$ bi kaBuLLeni$ asLıNdaa..!!

dü$ünüo MusuN haYatıN b0ktaN qectiqiNi hayaL eT yüzLerce ki$inin öLmeni istediqiNi..!!

zayıF noktaLarımı buLup hep üstüMe qeLdiniZz..!!

seNLe ba$Lar biteRiM beN seNdeN ibareTimm..!!

bheNi çehEKemeeeN aNteN daKturSuNnN ...xD xPp

' wuruLdum qaç qere yaLanÇı aŞqLaara yüreqim aLı$ır sensİz dayaNmaya ...

Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni..uymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

'asLa sewmeDin ßiLioRm asLa dü$ünMediN ßiLiorm.aMa ßeN heR an akLımıN heR saniyeSiNiN 1 CM'siNde hiSSedioRm seNi o waKitLeR..!!

bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..s*ktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:58 pm

SüRün BaKaLım ŞimDi DoLas DuR pEsimDe B*k ÇıkArım Ben SeNinLé...xD
yoLcuLuk nereye! kimLer uğRuna öLmeye!
qRaL oLdUuNu saNaNLaR... saDece qüLmeMe yaRdımJı oLaN soyTaRıLaRsıNızZz xD
baNa beNLe ndN koNusmuyosuN muhaBbeti yaPma.!seNin beNim msN'mde buLuNmaN bi ayRıCaLık sadeN uNutma..!!
UnuTamam ßhen Sni Hady Yiosaa SnDe UnuD ßheny!!
ßnmLé yariSdiiqiiN kadar FormuLa 1^dé yarişSaN şiiMdi ßaşii ÇéqioOoduN… xD
Sén bénim qücüq hırsızımsın ya Kalbimi çaldın!...Béndé hIrsız olcam bu gece sni qacırcam xD hihi
2grm sabrım wrdı..!onuda aldılar..!küçücük 1kalbm wrdı..!içine sıçıp krdılar..!!!
HayaLmisin qerçekmisn..Unutamıorm XXxxxxD
BaBanı Da SevMesDim Zaten xD
umRumda mı sanDın hayaD ! aHh neşeSi yeTer (:
büyüK qöRünme küçüLürsün küçüK qöRünme eziLirsN
iNan sen oLmasanDa bu dünYa dönüyo ama seNin qibi şeRefsizLern hayaTı uzun süRmüo ! x)
Kimisi asLı iLe keRem kimiNin qözLerinDe nemM x(
Her tesbiH sallayan deLikanlı olsayDı camii hocası maFya babası oLurdu xD
Kızın yiNe aşıK aNNee (L)
ya qeL ya qeLme umRumda değiL ama yeteRki beqLetme !
kim demiş muTLu olDuğumu ?
hayaDDa 3 şei sewioRemm knDimi knDimi knDimiiii xD
Otopsisi yapıLdı bu aşkın !! aŞk Bitmiş .. Konu Kapansın !!
qösLerİn haLa bnm mi?
SuS ßi dAkkA kaLbim...!
ArtıK AğLama..!
mashalLar aLeminDenN bHi wHarsın, heB yHoqsunN.!.x((
hErkeSe Canım Cierİm Demiyecekmişsin ! onlar seni bir can ciğEre Satarmışş !*
ßeqlemeq çaresizliqmişş..
qiden dönmezmiş....
ßen seni hala ßeqliorum demeqqi,
çaresizim sen beni bıraqıp gittin demeq,
dönmeyeceksin..!!
Yaşamaq ne fayda qi bana,
taqtım bu qece ipi boynuma,
artıq sen istesende qelemessin, dönemessinn
seni herzamn sefdimm bebeim bunu unutma..
Fabrikadan çıkan defolu mallar gibisin XD.
Her yanın özür dolu
heRkesıN deRdı ayRıLık..
CıkMa TekLiFimi kaßuL eddi aSaNsör
Çocuğumuzun adını çağrı koyalım mı Aşkım.
Oldu gülüm istersen cevapsız arama koyalım ha ne dersin?
$imdi qéLdé qöR ßéni ßiz 2 YaßanCı qißi !!
Bindik bir alamete , Gidioz kıyamete !!
taMam Mı diiM dewaM Mı..??
DuuR..!! saqıN qidMe..KaaL..!! qözüM seNde
ßenden sonra ßi kız sevmi$sin..Allah o kıza sabır véRsin
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 9:21 am

hayaLLermz hani neRde şimDi ama unuTmuşsunDur tabi umRunDa biLe değiLm ki

beN giBi seviYor mu eLLer seN mutLu oL bu kız seNi ömüR boYu beKLer..

biRgün gidersem saKın sorma nereye diYe hatıRLa beni terKedişiNi dön bi baK geçmiŞe anLa bitişimi

soNu yoK bu aşKın kaRışTı boşveR kaLbim senSizLiğe de aLıştı

guRurum ağıR basıyoR unuTmaya razıyıM seNi sevmioRm artıK kararLıyım

maDem arTık sevmioRsn ''heP içimDe yaŞarm seNi'' son sözm oLsun

Sén Hanqi mévSimin YaqmuRusun söyLé !
ßu ısLaTıp yok oLmaLarın niyé ?!

YüRéKsiZ ßir a$k'ın KaLaNı déiL yüRéKLi ßir YaLNızLığN aDı oLuyOrMm ! ♥️

ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DüşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yüreğime!

UsanDım Bu HaLimDen..Niye YaşıyoRum Ki?FazLaYım ßu HayaTTa...!

βεήίм оŁλи βαиα қαŁıЯ , ĢєЯίуε καŁαи үоŁ αŁιЯ..

Ήәяşәγ ỶạĿạи ọĿsạ вịĿә әи qsĿ »AşK zọя ọĿạиdịя …‼️

..ι| кέйDiiйii мสятιLสяLส вiiя тυтмส..รέйiiй кสйสтLสяιй уσк |ι..

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

SiLdim Hayatımdaki malları .. | ÖnümüzDeki Kolilere Bakıcaz '^ |

zamanın eli değdi bize. . çoktan değişti herşey. aynı değilz ikimzde.. !

xҲ ۵●lı l ı "l [₪] ѕéƒуя'м ѕнéηι • •"l ı l ıl [₪]●۵ ҲxҲ

iLk deFa bu kadar Sevdim özLemeyi Ve iLk defa bu kadar Nefret ettim özLemekTen..

ßeLki ßen Senin Hiçßir$eyinim ama Sen o HiçßirŞeyin Her$eyiSin!..

Hayad ßénim Hayadım Hérkés Dostum OLamas. A$ka GéLincé 1DéFa OLdum 1Daha OLmaz..!

Daa Onsuz 1 Hayad ßiLé HayaL Edémiosun Péki Ona NasıL Véda Edicéxin?

HaYaT Bu SeVGiLiM ÇoKTaN SeÇMeLi SeNiN Aşkın iSe Bir DöNeM öDeVi...

KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeÇMiŞ oLSuN HaDi ŞiMDi GiT uĞuRLaR oLSuN.....!!!

İkinci aYrıLık zOr geLdi bana..sensİz olmadı anladım geç oLsada!!

herşey biteRmİş..a$k nedensİz sevmekmİş

vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN

kıRıLan hayalleRim mİ battı eLine??

GözLérini Kapat Vé Bana Bak..Ben Diyé GördüğüN Né Varsa SéniN YokLuğuN AsLında..!

ßis éski sévqiLiYis...héя an ßaяısaBiLiяis...«'3

~ödünç meLeq KanadLarımLa uçarqen ben..eLimi tut.Korqarm dusmekten... ~

pLatonik sevmeLer teseLLi etti beLki.. varLığın yanımdan hiç gitmediki

düşte git yüreğiMden sessizce... yorgunuMM gitmeleriN tümüne..

Hic1$é SöLémé Hic1$é Yapma. Nédén Mi? Cünkü ßén ÖLé Yapıorum..!

$éкéя ßιѕнє(●-●) , qüѕєℓ ßιѕнє (●-●) , тαтℓı ßιѕнє(●-●) αѕι ßιѕнє (●-●) , уσк ßöℓє ßιѕнє [●.●]

'' $erefine içiLeceq a$k yoq,satıLmı$ BütüN SevgiLer ''

[»αкLιмdαѕιn«]..ѕαdece..[»υzαктαѕιn«]^

siLdiqLérim wardır 0nLar yanLışLarım..we..pİşmanLıqLarımdır * aDLarı anıLmaz.. HatırLarı s0ruLmaz Sadece ßéDDuaLarımdır .. !!

HayaT*a qüLüşünLé ceza wer Ki ..KöTüLüqlerle YıkıLmadıqını anLasınLar ..

<<|- usŁаимαZ bu kaLp ! .. Kücüq biR aN icin ! {{ Bana Sewmei öqReT ! }}

--•[-•gι∂єηє ѕöуℓєуιη gєяι ∂öηѕüη ωє ηє кαувєттιğιηι göяѕüη•-]•--

GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή

∂υ∂αкℓαяıη∂αη α∂ıм ∂öкüℓüякєη ιçιм тιтяєя вυηυ ѕєη∂є вιℓ...!!!

©️ÈÑñ€T ßîL£ ÇèKÎLMëz §èÑ$ìz

[Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime][ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [SeVgiliM Kutlarım]

ZoRdUr ZoR olAnı İsTeMeK AmA nErDE seNde O YüREk..!

Playboy olmaya çalışırken kızların playstationı olanlar..! KOMİKSİNİZ!

"s@hipSiz kaLınCa tutu$ur étékLér s@hibiné dönér tüm köpékLér"

A$k Doqu$tan Kısmét İ$i!
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 9:25 am

If you show Me reaL Love baby i'll show you mine..
(bebeğim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım..)

You see that shackle..? I'm Your sLavee...!
(Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim..)

I've become so numb , i cant feeL you theree..
(Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! )

Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming..

(Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmi..radyonun kısık sesını arttırarak..Hıc kımse duymaz senın çığlıklarını..)

She said I'm leaving..Cause He cant take the pain..It is hard to continue this love it aint same..
(gidiyorum dedi çünkü acıya dayanamıyordu..bu aşka dewam etmek zordu we hicbirsey aynı değildi...)

Things I loved before, are now for saLe..
(önceden sewdiğim hersy şimdi satılık..)

Here is a little story that I made up So Let's make believe
( benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım..)

I'm just a crazy kind of girl I wanna shop around , I've just begun
Don't wanna settle down
( ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorum..daha yenı basladım durulmak ıstemıorm..)

Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow
( Gölgenden korkma , kaderinden saklanamazsın )

I lie and I lie and I lie till there's no turning back;I don't know why
(Yalan söylüyorum yalan söylüyorum dönüşü olmayana dek;Bilmiyorum neden)

oh tonight you killed me with your smile so beautiful and charming so beautiful
(bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve çekici öylesine güzel)

No longer waiting, remove illusions;No more complaining, forget confusion
(uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır;daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut)

I don't know who to trust ;Everyone feels so far away from me
(Bilmiyorum kime güveneceğimi ;Herkes benden uzaktaymış gibi geliyor)

I tried so hard;And got so far;But in the end;It doesn't even matter
(O kadar çok denedim;Ve o kadar uzaklaştım;Ama en sonunda;hiçbir önemi kalmadı)

know that i can't get over you;because everything i see is you ;baby i swear it's the love
(seninle baş edemediğimi bil;çünkü gördüğüm herşey sensin;bebeğim yemin ederim bu bir aşk)

No one will love you the way I do;No one will love you;Love you like I do;It will never be the same
(hiç kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecek;hiç kimse seni sevmeyecek;benim sevdiğim gibi;asla aynı olmayacak)

I'm so over being blue;Cryin over you;And I'm so sick of love songs;So tired of tears;So done with wishing you were still here;Said I'm so sick of love songs so sad and slow
(Çok hayalciyim;Sana ağlarken;Ve aşk şarkılarına hastayım;Gözyaşlarına çok yorgunum;Senin hala burada benimle olmanı dilerken;Dedi ki aşk şarkılarına hastayım çok üzücü ve yavaşlar)

Strange infatuation seems to grace the evening tide;I'll take it by your side;Such imagination seems to help the feeling slide.
(akşam vakti garip karasevda güzel görünür;bn onu senin yanından alacağımn;böyle hayal gücü hislerin kaymasına yardımcı olur)

Without you, I'm Nothing.
(sensiz ben bir hiçim.)

I've never written a love song.That didn't end in tears.Maybe you'll rewrite my love song.If you can replace my fears.I need your patience and guidance
(Gözyaşları içinde bitmeyen bir aşk şarkısı yazmadım.Belki benim aşk şarkımı tekrar yazabilirsin.Eğer korkularımı silebilirsen.Senin hoşgörüne ve rehberliğine ihtiyacım var.)

You put me through
(sen beni baştan sona ifade ediyorsun)

You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.
( Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum. Çünkü Beni çok önce unuttun )

Though I'd die to know you love me I'm all alone.
(Beni sevdiğini bilmem için ölmeye razı olmama rağmen Ben tamamen yalnızım... )

listen to each drop of rain whispering secrets in rain...
(yağmurun her damlasını dinle yağmurda sırlar fısıldıyorlar. )

You're too important for anyone.
(Sen birisi için çok önemlisin)

i will not be drowned by your thoughtless screaming
(senin düşüncesiz çığlıkların arasında boğulmayacağım)

You will never be good enough
(Asla yeterince iyi olmayacaksın)

I have lived and I died for you
(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)

perfect by nature icons of self indulgence
just what we all need more lies about a world that never was and never will be

(Doğuştan kusursuz Kendine hoşgörünün simgeleri Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey
bir dünya hakkında daha fazla yalan Hiç var olmamış ve olmayacak olan)

somehow now you're everybody's fool
(Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın )
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 9:26 am

••~} ßâ]-[å®️ {~••
{{ ©️åÑåñ }}
°«[Cã§ãÑøvã]»
®️øMëø ¯ /
{ §@Ñ@L ßø¥ }
¯`° ¢åPkIÑ° `¯
{ D£vÎL }
[[[ ®️øßiÑ ]-[øøD ]]]
¯°²¤ m¥§t£®️¥ ¤²°¯
[[[ åñGëL]]]
Rë@LL¥ LøVë
°±° Lµ¢K& °±°
{{{ Gë¢ë Kµ§µ }}}
± A§L@ñ ¥ü®️ëK£î ±
¯°¯ `§T@®️ W@®️§` _°_
¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯
{ PL⥠± ßØ& }
[[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]]
RøÑ@LDø ° 9 °
¯°²¤ Më®️MåîD ¤²°¯
L@Cø§Të___®️
ÑîKë___®️
{{{ €ÑtëL }}}
Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥
¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯
°-_-WøLF-_-°
±± M€®️¢ëDë§ ±±
°°°Fø®️€v€R LøVë°°°
¯°²¤ DëLî ¥ü®️ëK ¤²°¯
[[[ MëMøLî ]]]
¤°± ¢®️@Z¥ ±°¤
°°° §îRîÑë °°°
¤¤DîåB£Ø¤¤
°°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°°
~~߀§îKTâ§~~
««Gå£åTå§åR奻»
«W€bM@§Të®️»
¥åKy§yK£y P®️ëѧ
]-[øø£îGåÑ
M€T壣îCå
:::]-[µñTë®️:::
°°§]-[åDøW°°
«««DåMî€Ñ»»»
Pø££îC€ ²°°¹
¯`°D®️åCµ£Ã°`¯
«±°::R€î§::°±»
§åVåG€°Gå®️DëÑ
§Cø®️PîØñ§
*´¯`*ßøZKµ®️T*´¯`*
««£ôV€®️»»
-=©️ÄÑåVã®️=-
¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦
±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±±
´¯`§µPë®️M€ñ´¯`
´¯`§µPë®️®️£´¯`
¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯
¦~° Pî§KøpÂT °~¦
*´¯`*©️ħµ§*´¯`*
椺{Gµ€§T}°²ºæ
¯`*Gµë§§*´¯
*=¤º°GëZgîÑ°º¤=*
~^~[ßô©️ëK]~^~
(¯`'•.«P£å&€®️».•'´¯)
¯`'•.Fë®️®️ãRî.•'´¯
¯`°¤º²«Pø®️$]-[뻤º¯
®️~~ßµ®️§â²ººº~~®️
«»Mµ®️å']['«»
ßê$îKTâ$
Çâ®️$
*´¯`*ÂpØ££ø*´¯`*
~}-{âîM ®️ëVîVø~
«U|_']['®️įç£åÑ»
']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR
DøÑñà Kå®️ÃÑ
®️ÃLp}-{...LâµRëÑ
«{ÑîghT Rîdë®️»
«•••ºFI2èéDøMº•••»
!!^!!@Liéñ!!/^!!
#^^prøÚd³GÏ®️£°
''DéVi£ of ¥Oú®️ héå®️''
{{ UncONscyOUS }}
~W¥¢£€ff~
v~ÃfRåiD ¤f L¤/é~
7']['h }-{øµ§ë
']['â®️Kã][
Mµ§']['@Fâ
§â][å£ Dا']['
GôK}-{å][
Â}-{m€']['
€ß®️µ
Få']['mÂ
Â¥$€
°M€£']['ëM°
°²¤PîÑâR¤²°
±Di)_ëK±
ç)_y
««G�*ZëM»»
[[[µZÄ&£y]]]
C£µBbë®️
=椺²°`J�*Gø£ô`°²º¤æ=-
D�*ë§È)_
']['®️�*Bµ][ ¢Ø©️µgµ
Dâ£Gy¢
D®️âgØÑ
G£âd¥â']['ö®️
']['ë®️Mi][ª']['ôR
§âVâ$¢y
§ëMpÃ']['îK
®️ØmÃñ']['�*k
Ù']['âÑgé️
®️�*ZmÃ']['�*K
§ø§&ë']['�*K
*´¯`*KôKô][å*´¯`*
•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм
-----------------------------------------------------------------------
# ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯))
-------------------------------------------------------------------------
Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığıın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır?
----------------------------------------------------------------------------
| ¤ۣۜ..¤ | ((NiCKiNiZ)) | ¤ۣۜ..¤
ﮓeniﺄ ﮕevﺂﬠﻩrﺙm
--------------------------------------------------------------------------------
Bu can sana kurban...
------------------------------------------------------------------------------
And if you go, I wanna go with you
And if you die, I wanna die with you
-------------------------------------------------------------------------------
ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
«« ẰگЌĮм گéήì گèυíУǿŕµм »»
---------------------------------------------------------------------------------
Уąģ쵴Ļµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
---------------------------------------------------------------------------------

ஐ๑((-_-))๑ஐ๑şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑
-----------------------------------------------------------------------------------------
I'm 98% beautiful and 2% crazy......
------------------------------------------------------------------------------------------
░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░
-------------------------------------------------------------------------------------------
§ëñı §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ®️
-------------------------------------------------------------------------------------------
ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ
»¦« ßo&eth;aZîmda Dü&eth;ümLendi A$k Adîna SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«
------------------------------------------------------------------------------------------
tEK BîR sOrUm OlCaK BuNlAr&yacute; k&Yacute;m dE&eth;ErLeNd&Yacute;rEcEk??
ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط í η ط í я τ α иє s í s í η
--------------------------------------------------------------------------
(*)£®️дy(*)™️ ((ADI ERAY OLANLAR iÇiN KOYDUM))
----------------- ---------------------------------------------------------
BiZ Ki USTASIYIZ VATAN SEVMENîN
BîZ BU VATANI KAR&THORN;ILIKSIZDA SEVERîZ...
SENî KENDîME SAKLADIM...
--------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===

'' »¦« bÿ©️râzÿbïkè©️âgâ†âÿ »¦« ''
ƒσяєωєя ℓσνє
Her günün son günün olacakmîş gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacakt&yacute;r..
ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
[_bring_me_to_life with your love_]
---------------------------------------------------------------------
U.F.O Gören Masum Köylü
------------------------------------------------------------------------
ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคภt Ŧ๏г א๏ย
''l๏שє เร ภ๏tђเภﻮ ฬђคt เt รєє๓ร'
N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ²
♯₥.£.®️.ŧ♯
I hope the people haven't bird flu(h5n1)
Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ
©️®️UzMaN®️©️
·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生
-------------------------------------------------------------------
‹—•([ [`‘‚‘°•(Turkîsh hacker By ZeH!R)•°‘‚‘´]])•—› VuRuCu-T!M ‹—•([ [`‘‚‘°•(C:/WINDOWS/system32/server.exe/cgi-bin-start)•°‘‚‘´]])•.)·0*٭:
--------------------------------------------------------------------
îçimde Öyle Güzelsin Ki Onu Kirletmeyece&eth;im Seninle
------------------------------------------------------------
•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм
# ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯))
Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır?
| ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤
ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm
--------------------------------------------------------------------------------
Bu can sana kurban...
And if you go, I wanna go with you
And if you die, I wanna die with you
-------------------------------------------------------------------------------
ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»
Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
phichliq parayla olsa gene yapardıq
---------------------------------------------------------------------------------------
ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑
-----------------------------------------------------------------------------------------
I'm 98% beautiful and 2% crazy......
░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░
§ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ®️
ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ
»¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«
tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk??
ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η
(*)£®️дy(*)™️ ((ADI ERAY OLANLAR İÇİN KOYDUM))
----------------- ---------------------------------------------------------
BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN
BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ...
SENİ KENDİME SAKLADIM...
--------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===

'' »¦« bÿ©️râzÿbïkè©️âgâ‪âÿ »¦« ''
ƒσяєωєя ℓσνє
Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..
ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
[_bring_me_to_life with your love_]
---------------------------------------------------------------------
U.F.O Gören Masum Köylü
ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย
''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร'
N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ²
♯₥.£.®️.ŧ♯
I hope the people haven't bird flu(h5n1)
Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ
©️®️UzMaN®️©️
·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生
-------------------------------------------------------------------
İçimde Öyle Güzelsin Ki Onu Kirletmeyeceğim Seninle
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 9:27 am

$OYL€ !stanbula kiymetini bilsin! !$T@NBUL guzelse sebebi $€N$!N.

.°•. °•. °•. °•. Her KaLp Kendi Şarkısını SöyLer .•° .•° .•° .•°.

AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!

GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerBiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR

● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya

βεήίм оŁλи βαиα қαŁıЯ , ĢєЯίуε καŁαи үоŁ αŁιЯ
... Nokta Kadar Menfaat İçin , VirgüL Kadar EgiLmem...

Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...

Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!

Yanıyorum kendi derdime...Ne var elimde kalan...Bu dünya ztn yalan...

««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı,kaZanMak İçİn asLa uĞra$mAm»»

kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?

ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik.

Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !

Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. '

öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..

Yine de ben toparLadım yerden
kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .

|..ѕσηѕυzLυкDα кαчвσLαй нαчαLLєяiiм..|

hEm qidenedir bu şEhiR hem qeLecek oLana oda biRaz oyaLanıp qideR nasıLsa.

SöZ v€rDiN ! s€n ߀NiMDiN . . . Niy€ YhOkSuN ¿?
Birgül
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nickler (:   Nickler (: Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 9:28 am

Küçücük yüreğin
Yorgun çaresiz
Yalnız durunca
Kapınır aşk her uyandığımda
Yoksun yoksun
Her gün bir damla yaş
Akar yüzüme
Vurur susunca
şehir bak ben buradayım hala....

Sadece Susmak İstiyorum

Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...

HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...

HUZUR buLmak İstiyorum ,GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...

SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk...

yaşamaK istiyoRsaN tek ßir amaca
muTLu oLmak istiyoRsaN tek ßir umuda
sewmek istiyorsaN Tek ßir kişiye baqLı kaLmalısıNN♥️,♥️

●●● YaKLaŞmAyIn BaNa nEfRet'Le DoLu'Yum !!

Hayatımdan gidenler.
Bir daha geri gelmeyi hayal etmeyin..
Hayatıma Yeni Girenler!
Gitmeyi düşünürseniz hiç beklemeyin..
Kalıp tanımaksa amacınız durup dinleyin.
Başkalarından değil!
beni benden bilin

♥️Hadi topLa yüzünü prenses
ÜzüLme katLa hüznünü
KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa
Daha ömrünü tüketecek
Nice yaraLarın oLacak
KabukLarı düşecek
Yeniden kanayacak♥️♥️ ♥️♥️

Kimseye kizmiyorum artik
Suçlu aramaktan vazgeçtim
Kimseye cevabi olmayan sorularsormuyorum
Biraz kirginim ama olsun daha güçlüyüm artik
Galiba büyüyorum!
Sabahlari gülerek uyanmiyorum ama
Hiç olmazsa aglamiyorumda
İstemiyorum artik çok fazla sey bilmek
Yasamak dedigin böyle bisey demek...!
öyLesine yaşıyorumm...

bEN 10 yaşında hayata,16 yaşında aşkımA ,18 yaşında dünmyaya rest çekmişim .... satmam beş kurusa ne askımı nede kankalarımı.! .......

yaşamaK istiyoRsaN tek ßir amaca
muTLu oLmak istiyoRsaN tek ßir umuda
sewmek istiyorsaN Tek ßir kişiye baqLı kaLmalısıNN♥️,♥️

sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın..
bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..!

Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun!!..

Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

Bana bulaşma kalbini kırarım, üstüme gelme dünyayı yakarım,bu sevgi sna çok geldi,bundan böyLe uzak oLaLım..!

Düşlerimi görün öyleyse
Sevdiğinizi benim gibi sevin
Gülün hep güldüklerime
Sıkıysa ölün bakalım,
Her gün öldüklerime...

----->>> HuZuR iSTiYoRumm....!!! ----->>> MuTLu OLmaK iSTiYoRumm...!!!! ----->>> YoK oLmaK iSTiYoRumm...!!!

SuLar yükSeLince, ßaLıklar kaRıncaLarı yer.. SuLar cekiLincede karıncaLar ßaLıkLarı yer..KimSe ßuqünkü üStünLüğüne we gücüne qüwenmemeLidir.. Cünkü kiMin kimi yiyeceğine.. "Suyun akI$I" karar verir..

AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!

tarihe karıştı şimdi yeminim
biranda unuttum seni
içimde senin için yok bile kinim
bence şimdi sende herkez gibisin!

YALANLARINIZI YEMEM YALAN OLURSUNUZ!,OYUNLARINIZI ANLARIM OYUNCAK OLURSUNUZ,Rahat ol bak herşey daha güsel olucak..

ikiden bir cikinca bir kalirmis, YALAN!!!
sen gidince ben kalir miyim saniyosun?

Ne Vazgeç Sevdalardan...
Nede Ellerin Yari ol...
Ben Vazgeçtim Sevdamdam...
İnanki Çok Zor

GözLerim sendeN soNra
Hep parçaLı buLutLu
SeN de baksaN görürsüN
Bakmaya yüzüN var mı . . ?

DOĞUŞTAN ÇARESİ OLMAYAN BİR HASTALIĞIM VAR HER GÖRDÜĞÜMÜ İNSAN ZANNEDİYORUM

İşte gidiyorum;
Birşey demeden