Konu: P i ş m a n l ı k ..! Ptsi Haz. 08, 2009 8:26 pm
Dışardaki yağmura verdim deli başımı Karıştı gözyaşıma yıkadı usul usul Pişmanlıkla ne kadar sıktım durdum dişimi Lâkin senli zamanlar bitmişti usul usul
Doğmamış bebeğe bez biçmekte üstüme yok Her olur-olmaz şeye küsmekte üstüme yok Biraz zoru görünce tırsmakta üstüme yok Ahmaklığım çığ gibi büyüdü usul usul
Ulan dedim..gitmeden günleri sayıyordun Sevgili özlemiyle tutuşup yanıyordun Yoksa bu üç ayı hiçbitmez mi sanıyordun Başım duvara vurduuyandım usul usul
Ahayemin olsun ki! ..yazıyorum şuraya Şirin evimdenizim bir gidersem oraya Sarılır sevgiliyehava sokmam araya Cennetimde göz gözeyaşarım usul usul..!
Armi Özel Üye
Mesaj Sayısı : 240 Points : 266 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 30 Nerden : OrDaN İlgi alanları : artı yoğsun içimdeki soysuzsun uğurladım seni Durumunuz : öyle sandığın gibi bir durum yok yani
Konu: Geri: P i ş m a n l ı k ..! Salı Haz. 09, 2009 3:00 pm
çok güzel paylaşım için saol
***gözde*** Moderatör
Mesaj Sayısı : 468 Points : 477 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 09/06/09 Nerden : istanbul İlgi alanları : baby Durumunuz : alışveriş yapmak
Konu: Geri: P i ş m a n l ı k ..! Salı Haz. 09, 2009 4:45 pm
çok güzelmiş sağol
||ßuSra|| Üye
Mesaj Sayısı : 219 Points : 223 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 30 Nerden : ßurSa Durumunuz : Pc..
Konu: Geri: P i ş m a n l ı k ..! Salı Haz. 09, 2009 6:56 pm